Cosmos Trading
  Hoofdpagina » Winkel » Privacy verklaring Uw klantgegevens  |  Inhoud winkelwagen  |  Afrekenen   
CategorieŽn
*In Memoriam*
*Kado Tips*
=================
AliŽns Beelden-Ufo
Ashangers met Ketting
Auto Decoraties
Auto's Meubels - Sofa's - Banken
Baby & Kids
Baby Fotolijsten
BBQ-Barbecue & Vuurkorven
Beelden Lifesize & Levensecht
Benzinepomp Kasten
Beren Collectie
Betty Boop Beelden
Biljarten - Keurekken
Blikken - Manden & Doosjes
Blues Brothers
Boeddha Geluk
Boeddha Traditioneel
Boeddhisme & Asian
Bonbons XXL - Pralines XXL
Bustes & Hoofden
Butler Beelden & Ober Beelden
CD-Kasten & Rekken
Clayre & Eef Shop
Clownbeelden
Coca Cola Decoratie
Dartkasten
Deurmatten & Deurbellen
Dierenbeelden
Dierenbeelden XXL
Dierenkoppen XXL
DinosauriŽrs XXL
Disneybeelden
Draken Beelden & Skulls
Eenhoorns
Egyptische Beelden
Elfjes Beelden
Elvis Presley & Elvis Beelden
Emaille Borden
Engelen & Engeltjes
Erotica Decoraties
Felix the Cat Beelden
Film & Muziek Deco
Formule 1 Decoraties
Fotolijsten & Albums
Garfieldbeelden
Globe - Wereldbol
Halloween Beelden
Harley Davidson
Heilige Beelden & Kerstbeelden
Hollands Delfts Blauw
Hondenbeelden
Horeca Emaille
Horecadecoraties & Horecabeelden
IJsdecoraties & IJsjes
Indianenbeelden & Cowboys
Jack DaniŽls
James Dean Beelden
Jazz Muzikanten
Jukeboxes & Music Centers
Kerstmis & Kerstdecoraties
Kleinmeubelen
Klokken Exclusief
Klokken Glas
Klokken Overig
Koeien Lifesize
Krijtborden & Memoborden
Kristal Collectie
Lampen & Kroonluchters
Landelijk & Nostalgisch Wonen
Laurel & Hardy - Beelden
Looney Tunes - Beelden
Marilyn Monroe & Marilyn Beelden
Maritiem Decoratie
Maskers & Helmen
Metalen Borden - Metal Signs
Meubelen Exclusief
Michael Jackson
Motoren Decoratie
Mr.Bean Beelden
Muppetsbeelden
OriŽntal Decoratie
Pasen & Paashaas Beelden
Pink Panther Beelden
Piraten Beelden
Popeye & Olive - Beelden
Praline Polyester - Bonbon
Princess Beelden
Pubborden
Raamhangers Glass
Ridderbeelden
Satsuma サツマ
Schaakspellen
Schaalmodellen
Schouwen
Scooters & Brommers
Sieraden & Rozenkrans
Sinterklaasbeelden
Spaarpotten
Speeldozen
Spiegels Exclusief
Spiegels Overig
Tekstborden & Hangers
Thermometers
Tiffany Exclusief
Toilet Bordjes Emaille
Tom & Jerry Beelden
Transport Decoratie
Tuin & Terras - Esschert Design
Vlinder Decoraties
Voetbal Decoraties
Vrachtwagens & Bussen
Wildlifebeelden
Woondecoraties
Winnie the Pooh Beelden
Zilver & Zilveren Fotolijsten

*Horecadecoraties*
=================
*Heldervoelend Magnetiseur*
Privacy verklaring Privacy verklaring
Privacy verklaring:
Cosmos Trading NS gevestigd aan Kerkstraat 34C 2211RK Noordwijkerhout, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens: www.cosmostrading,nl Cosmos Trading Kerkstraat 34C 2211RK Noordwijkerhout 0612479076 N van Galen is de Functionaris Gegevensbescherming van Cosmos Trading Hij is te bereiken via info@cosmostrading.nl Persoonsgegevens die wij verwerken; Cosmos Trading verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken; Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@cosmostrading.nl, dan verwijderen wij deze informatie. Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken; Cosmos Trading verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen: Geautomatiseerde besluitvorming; Cosmos Trading neemt in het geheel niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogrammas of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Cosmos Trading) tussen zit. Cosmos Trading gebruikt de volgende computerprogrammas of -systemen: Geen Hoe lang we persoonsgegevens bewaren; 1 Jaar ingeval eventuele nalevering Delen van persoonsgegevens met derden; Cosmos Trading verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken; Cosmos Trading gebruikt geen cookies (buiten de standaard functionele cookies welke benodigd zijn voor de technische standaard werking van de site) of vergelijkbare technieken. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen; U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Cosmos Trading en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@cosmostrading.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Cosmos Trading wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons Hoe wij persoonsgegevens beveiligen; Cosmos Trading neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@cosmostrading.nl Persoonsgegevens welke wij nodig hebben voor onze bedrijfsvoering; - Voor- en achternaam - Geslacht - Adresgegevens - Telefoonnummer - E-mailadres - Het afhandelen van uw betaling - U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren - U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten - U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken - Om goederen en diensten bij u af te leveren

Cosmos Trading bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieŽn) van persoonsgegevens: (Persoonsgegevens/Personalia) 1 jaar; ingeval nalevering (Bereikbaarheid tel/email); 1 jaar ingeval nalevering, (Adres); 1 jaar ingeval nalevering .

Met bovenstaand wordt ruimschoots voldaan aan de WetPersoonsregistraties (Wpr).

Disclaimer:
Hoewel Cosmos Trading de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld,
en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden
kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend.
De informatie op deze website wordt bijna dagelijks aangevuld en bij gewerkt.
Eventuele wijzigingen kunnen ten alle tijden, met onmiddelijke ingang, zonder enig kennisgeving worden aangebracht.
Cosmos Trading is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen,
noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie,
het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.
Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving
van deze website komt toe aan Cosmos Trading.
Cosmos Trading is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen en of hyperlinks
die door derden op deze website is of zijn geplaatst.
Daarnaast is Cosmos Trading niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen
naar deze website vanaf externe websites.
Cosmos Trading garandeert niet dat aan haar toegezonden emails of andere elektronische
berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt.
Verder aanvaardt Cosmos Trading geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het
niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

Voor al uw Vragen & Informatie kunt u bellen met 06-12479076
Volgende
Winkelwagen Klik Hier
Uw winkelwagen
is leeg
Aanbiedingen Klik Hier
.500194 - Night Light Mozaiek silver rond
.500194 - Night Light Mozaiek silver rond
16.95EUR
14.95EUR
500105 - Tiffany Nightlight Butterfly
500105 - Tiffany Nightlight Butterfly
16.95EUR
14.95EUR
821 - Raamhanger Bij 28x33cm
821 - Raamhanger Bij 28x33cm
14.95EUR
12.95EUR
300744 - Angel Dog urn Bronze 21x13.5cm
300744 - Angel Dog urn Bronze 21x13.5cm
29.95EUR
26.95EUR
63965 Wereldbol/globe 27*25*48 cm
63965 Wereldbol/globe 27*25*48 cm
49.95EUR
44.95EUR
Skulls New Dutch Collectie
Skulls New Dutch Collectie


<b>Klik hier voor onze Kado Tips!</b>
Klik hier voor onze Kado Tips!


<b>Klik hier voor onze In Memoriam Collectie!</b>
Klik hier voor onze In Memoriam Collectie!


Just For You Liefdes Hart - <b>o.a. Oma -Opa - Moeder - Geliefde
Just For You Liefdes Hart - o.a. Oma -Opa - Moeder - Geliefde


Baby Fotolijst "Mijn Eerste Jaar" - Baby Tandendoosjes
Baby Fotolijst "Mijn Eerste Jaar" - Baby Tandendoosjes


Tiffany Theelichthouders - 9.95 EUR -  Keuze uit 24 Designs!
Tiffany Theelichthouders - 9.95 EUR - Keuze uit 24 Designs!


Religeuze Beelden - Heilige Beelden - Engelen
Religeuze Beelden - Heilige Beelden - Engelen


Snel zoeken
 
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Etalage Klik Hier
Mozaiek Tafellampen Collectie - Mozaiek Nachtlampjes
Mozaiek Tafellampen Collectie - Mozaiek Nachtlampjes
Informatie
Verzenden & retourneren
Privacy verklaring
Algemene voorwaarden
Neem contact op

Copyright © 2018 Cosmos Trading  Stuur een e-mail naar Cosmos Trading?
* Disney Beeld * Clayre * Eef * Mickey Mouse Beeld * Disneybeelden * Betty Boop Beeldjes * Betty Boop Beeld * Clayre & Eef Webshop * Drakenbeeld * Esschert Design * Beelden * Beeld * Beeldjes * Horeca Beelden * Tuinbeelden * Drakenbeelden * Boeddha Beelden * Disney Beeldjes * Tuindecoraties * Kado * Betty Boop Beelden * Elfjesbeelden * Posters * Disney Beelden